PROGRAMY INDYWIDUALNE

ANDRZEJKOWA ZABAWA NA ZAMKU TARNOWICE STARE
Zamek Tarnowice Stare to nie tylko miejsce realizujące zadania z zakresu edukacji, zapraszamy również do wspólnej zabawy oraz jednoczesnego poznawania polskich obyczajów związanych z obchodami tzw. Andrzejek. Chcąc uatrakcyjnić dzieciom i młodzieży czas spędzony na Zamku Tarnowice Stare proponujemy następujące pakiety:

Program realizowany od 9:00 do 14:00
– zwiedzanie sal zamkowych połączone z uczestnictwem we wróżbach andrzejkowych.
– warsztat artystyczny
– słodki poczęstunek / grill w Gospodzie u Wrochema

Zabawa andrzejkowa od 16:00 do 19:00*
Zapraszamy na do spędzenia popołudnia pełnego, wróżb, zapachu wosku i wspaniałej zabawy w niezwykłej scenerii Zamku Tarnowice Stare. Tego wieczoru wróżbici i cyganki przeniosą nas w świat magii oraz poznany staropolskie obyczaje. - zwiedzanie zamku 30 minut
– słodki poczęstunek (herbatka + pączek)
– zabawy i wróżby andrzejkowe połączone z nauką tańca dworskiego

Pytania dotyczące rezerwacji oraz programu prosimy kierować na adres: biuro@fundacjakomplekszamkowy.pl
*Zaproponowany program pełny wyłącznie funkcję poglądową, zaś atrakcje zamkowe dostosowywane są do indywidualnych potrzeb grupy.

BALIK KARNAWAŁOWY W ZAMKOWEJ KOMNACIE

Karnawał to okres hucznych zabaw tanecznych, maskarad i ogólnej wesołości. W związku z powyższym pragniemy zaprosić Państwa wraz z wychowankami do spędzenia popołudnia w niezwykłej scenerii Zamku Tarnowice Stare.
W ramach przygotowanego programu proponujemy*:
zwiedzanie Zamku Tarnowice Stare (30 min.),
warsztat artystyczny w czasie którego dzieci przygotują maski karnawałowe (45 – 60 min.),
słodki poczęstunek (pączek + herbata),
ciepły posiłek w Gospodzie u Wrochema,
zabawę karnawałową w jednej z zamkowych komnat (ok. 2 – 3 godz.).
*Powyżej zostały wypunktowane propozycje, które można swobodnie łączyć w zależności od Państwa potrzeb.

Wszystkich zainteresowanych współpracą z nami prosimy o kontakt pod numerem telefonu 32 384 74 61  lub drogą e-mailową: biuro@fundacjakomplekszamkowy.pl