MIKOŁAJKI W KOMPLEKSIE ZAMKOWYM

Mikołajki to dzień wyczekiwany przez wszystkie dzieci, dzień przepełniony niespodziankami i prezentami. W Kompleksie Zamkowym Tarnowice Stare obchodzimy go kolorowo i radośnie….

Zapraszamy wszystkich do uczestnictwa w świątecznych warsztatach artystycznych, a przede wszystkim zapraszamy na spektakl teatralny „Przygody wesołego bałwanka”.

Spektakl teatralny „Przygody wesołego Bałwanka” + wizyta św. Mikołaja !
5.12.2014, godz. 11:00
czas trwania ok. 55 min.
cena: 15 zł/os.

Mikołajkowe warsztaty artystyczne:

– Zimowy pejzaż na szkle malowany – 16 zł/os.
– Mikołajkowa szkatułka – 15 zł/os.
– Zdobienie bombek – 12 zł/os.

„Przygody wesołego Bałwanka” to wzruszająca i pełna nieoczekiwanych zwrotów akcji opowieść w sam raz na długie, zimowe wieczory. Jest to historia o przyjaźni i przywiązaniu, zazdrości i poświęceniu a nade wszystko o tym, że bez względu na to kim się jest, trzeba być dobrym człowiekiem o wielkim i kochającym sercu. W naszym spektaklu nie brakuję również humoru i dowcipnych dialogów. Sztuka ta bawi i wzrusza, poucza i daje do myślenia. Jest zarówno wspaniałym pretekstem do dobrego spędzenia wolnego czasu jak i okazją do przemyśleń.

Czwórka zawodowych aktorów, siedem barwnych postaci, profesjonalne kostiumy i doskonale skomponowana muzyka to przepis na dobrą zabawę w zimowej scenerii dla dzieci ale też i dorosłych. Nasza zróżnicowana scenografia i duża ilość rekwizytów prezentowanych w czasie bajeczki gwarantuje wysoki poziom dla małych i dużych odbiorców. Nigdy nie widziałeś bałwanka z bijącym, prawdziwym sercem, chcesz wiedzieć jakie przygody go czekają, czy ktoś może chcieć mu je odebrać? Przyjdź i sprawdź.
Zapraszamy
Teatr dla dzieci misz-masz.

pytania/ rezerwacje:
e-mail: biuro@fundacjakomplekszamkowy.pl