Muzyczne Show „Bajki Świata”

Niezwykła muzyczna podróż w świat ulubionych bajek. Bohaterowie zejdą z ekranu, by podzielić się najpiękniejszymi i najbardziej znanymi utworami.

Poczynając od Stumilowego Lasu, który zwiedzimy w towarzystwie Kubusia Puchatka, wpłyniemy na wielkie wody południowego Pacyfiku pod przywódctwem legendarnej Vaiany, by przez chwilę zanurkować z Małą Syrenką w niezmierzonych, morskich głębinach. Następnie wskakując na latający dywan wraz z Aladynem dolecimy, aż do indiańskiej wioski Pocahontas. Nagle Zaplątani na lianie z Tarzanem wylądujemy na gorącej Sawannie gdzie panuje słynny Król Lew, by potem ochłodzić się w mroźniej Krainie Lodu

Widowisko pełne kolorowych strojów, baniek mydlanych, śniegu, dymu, śmieszne dialogi, wspólna zabawa, namalują uśmiechy na twarzach młodych widzów.

Cena biletu – 35 zł/osoby.

Dzieci do lat 2 wchodzą za darmo, miejsce na kolanach opiekuna (prosimy podać ilość dzieci poniżej dwóch lat przy zakupie biletu).

Czas trwania ok. 75 minut
Podstawowe informacje Więcej wydarzeń »